Studio BeaureGard

De studio is gelegen in Zuid-Frankrijk, met een eigen entree, maakt deel uit van ons domein ‘BeaureGard’, met – zoals de naam al zegt – een prachtig weids uitzicht. Het domein beslaat een oppervlakte van 12.000 m2 en is gelegen in de vallei van de Cèze, even buiten het Middeleeuwse plaatsje Saint-Ambroix in de Gard. Onder aan het terrein stroomt de rivier de Cèze, waar gezwommen en gekanood kan worden. De afstand tot Utrecht is ca. 1150 km.

Omgeving: Rond de vallei van de Cèze heb je naar het noorden de Ardêche met prachtige natuur en vele mooie dorpen en stadjes, naar het oosten een hoogvlakte tot aan de Rhônevallei en de steden Avignon en Orange. Naar het zuiden de Uzège met het Middeleeuwse stadje Uzès, Nîmes en de Middellandse Zee. Naar het westen het grote natuurgebied de Cévennen. Er zijn vele leuke markten en ‘vide greniers’ in de buurt.

De omgeving is zeer geschikt om te wandelen, kanoën en fietsen. Grotere plaatsen in de omgeving zijn verder Alès, Bagnols-sur-Cèze en Montpellier. In de zomer vinden er veel evenementen en festivals plaats. Op 14 juli is heel Saint-Ambroix in Middeleeuwse sfeer.

De studio – geheel gelijkvloers – is geschikt voor twee personen. Er is een tweepersoons bed (160/200), een kitchenette, badkamer met douche en wc. Sfeervolle inrichting met kunst van de eigenaren. De studio heeft een eigen terras van 40 m2 op het zuiden en westen. U kunt gebruik maken van onze tuin met jeu-de-boulebaan en van het zwembad (8/5 m). De studio is rookvrij; huisdieren worden in principe niet toegelaten.

Prijs: In de maanden juli en augustus (hoogseizoen) 600,– euro per week. De maanden juni en september (midseizoen) 530,– euro per week; de maanden oktober t/m mei (laagseizoen) 460,– euro per week. Verhuur voor een midweek (ma t/m vrij) is bespreekbaar. Bij de prijs is bed- en badlinnen, WiFi internet, gebruik van water en electra en eindschoonmaak inbegrepen.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de diensten van Frederike als enneagramcoach (type-interview, workshops, coaching). Tevens kan de studio gebruikt worden voor een (evt. stille) retraite. Voor nadere informatie en reservering graag mailen naar info@frederikedoeleman.com